enveloppe

Contact

ResQ BHV
Hoonhorst 15
7635NW Lattrop

ster

Dealer

Vivon

certificaat

Certificering

Oranje Kruis Nederlandse Reanimatie Raad


Cursussen

U gaat boodschappen halen en ziet in de lokale supermarkt een nieuwe AED hangen. Direct denkt u terug aan de praktijkcursus reanimeren die u een half jaar geleden hebt gevolgd.

" Hoe zat het ook alweer precies met reanimeren, was het 15 om 3, 30 om 2 of is er misschien iets helemaal drastisch veranderd in de verhouding? En hoe werkt die AED ook alweer precies? Hoe benader ik een slachtoffer en hoe voer ik een rautekgreep uit, en hoe zag die geen lijn er ook alweer uit? "

E-learning

U heeft een cursus gevolgd of bent benieuwd naar een korte inhoud van een van de cursussen die ResQ BHV aanbiedt? Dan bent u op de juiste pagina aanbeland. Hier vind u namelijk korte samenvattingen van verschillende cursussen, zodat u ook buiten de herhalingen om uw kennis op peil kunt houden.

Omdat één opfriscursus per jaar in veel gevallen niet voldoende is biedt ResQ BHV nu een nieuwe gratis dienst aan: opfriscursussen op internet!

Let op: deze e-learning modules zijn geen officieel examen en zijn enkel bedoeld om tussendoor snel de kennis op te frissen. Een periodieke praktijkcursus blijft noodzakelijk.